Skatterådgivning - flytt till spanien

Vi har unik kompetens inom svensk och spansk skatterätt. Vi erbjuder rådgivning både för dig som är ”vanlig” pensionär och vill flytta till Spanien samt för dig som är företagare och vill flytta till Spanien, antingen för att trappa ner eller fortsätta ditt företagande.

Det bästa är att boka in ett telefon- eller videomöte eller träffa oss på vårt kontor för en genomgång av din/er skattejuridiska situation. Först när en genomgång har gjorts av de faktorer som är av vikt vid bedömandet av begränsad eller obegränsad skattskyldighet har gjorts kan en planering företas.

Vi erbjuder även rådgivning för dig som vill starta bolag eller driva verksamhet som enskild näringsidkare i Spanien. Vi rekommenderar dig gärna till revisionsbyrå som kan hantera dina kvartals- och årsredovisningar i din verksamhet.

Intressanta frågor för företagare som fortsätter driva verksamhet i Spanien är bland annat hur inköp i privata aktiebolag klassificeras jämfört med de svenska skattereglerna. Regler för förmånsbil, motorcykel etc.

När kund väl är på plats i Spanien efter genomförd flytt finns vi naturligtvis till hands för kommande eventuella juridiska och praktiska frågor – det är trygghet. 


Om vår skatterådgivning
Robert Lindgren har aktivt jobbat med svenska och internationella skattefrågor sedan 2007, i privat och offentlig regi och erbjuder sedan 2017 rådgivning i Spanien för skandinaver som planerar flytt till Spanien. Robert Lindgren talar flytande spanska och har ett nätverk av spanska skattespecialister och redovisningskonsulter och kan därmed erbjuda ett komplett paket för dig som vill komma till Spanien som pensionär eller företagare.

Vill du boka ett möte, ring eller mejla:

Telefon: 0034 601 01 97 97
Mejl: robertlindgren@abogadoslr.com
© LRAdvokater 2022 - Webbsidan skapad av variavista.es - Alla rättigheter reserverade.