Flytta till Spanien som företagare

Många har som dröm att flytta utomlands till sol, värme och behaglig livsstil någon gång i livet. Ofta kan utflyttningen även resultera i att du erhåller stora skattefördelar i och med att Sverige kan betecknas som ett land med högt skattetryck. Spanien betecknas inte som ett lågskatteland men landets många skatteavtal med andra länder öppnar upp för attraktiva möjligheter som många inte känner till.

Vi har ett unikt erbjudande kompetensmässigt där vi kan erbjuda svensk juridisk rådgivning samt spansk juridisk rådgivning samt dessutom svensk skattejuridisk rådgivning och spansk skattejuridisk rådgivning. Vi talar dessutom svenska och spanska.

Du som är fåmansföretagare och planerar en utflytt för viss tid eller permanent erbjuder vi hjälp med utflyttningen från Sverige och bosättningen i ditt nya land. Vårt fokus ligger på de skattemässiga och legala frågorna och du kan med förtroende vända dig till oss för rådgivning i dessa frågor. Vi ger dig råd att förverkliga drömmen. Planering i god tid är nyckeln till en lyckosam flytt. Vi har även ett nätverk som erbjuder förmögenhetsplaceringar och förvaltning i Spanien.